Zin(g) in het Kathedraalkoor!

 

Ben jij tussen de 8 en 14 jaarWil je je stem eens laten galmen onder de gewelven van de Antwerpse kathedraal? Of samen met anderen je zangtalent inzetten tijdens liturgie en concerten? Dan is het nieuwe Kathedraalkoor voor jongens en meisjes iets voor jou!

 

 

In Het Kathedraalkoor krijg je een degelijke koorscholing. Je kunt je passie voor muziek uitleven en je stem verder ontwikkelen. Bovendien kom je steeds meer te weten over klassieke muziek en (koor)zang. Het afwisselende programma is gevuld met repetities, vocal coaching, privé zangles en uitvoeringen in de prachtige akoestiek van de kathedraal!

 

 

OPEN REPETITIE

 

Kom gerust eens kennismaken! Tijdens de open repetitie van Het Kathedraalkoor op zaterdag 17 juni 2023, van 10.00 – 12.00 u. in het koorlokaal kun je de sfeer komen opsnuiven en alvast eens meezingen! Ook je ouders zijn van harte welkom. Ons muziekteam beantwoordt alle vragen en geeft informatie over de werking van het koor.

 

Wanneer?

Zaterdag 17 juni 2023, 10.00 - 12.00 u.

 

Waar?

Het Kathedraalkoor – Koorlokaal

Heilige Geeststraat 21, 2000 Antwerpen

(verbindingsstraatje van de Vrijdagmarkt naar de Hoogstraat, tegenover Museum Plantin & Moretus)

 

Wat?

Kennismakingrepetitie voor nieuwe zangers, jongens en meisjes vanaf 8 jaar

 

Prijs?

Gratis

 

 

MEI en JUNI 2023

 

Als je niet meer wilt wachten, ben je ook in mei en juni al welkom tijdens de repetities in het koorlokaal. Vanaf nu bieden we elke woensdag, van 14.00 - 16.00 u., koorzang en stemtraining aan. Met Sebastiaan van Steenberge (kapelmeester) en Anastaiia Staroselska (mezzosopraan) werken we tijdens deze woensdagen aan de muzikale voorbereiding van de familieviering van zondag 25 juni 2023. Op die ochtend sluiten we het werkjaar feestelijk af met een uitvoering in de kathedraal. Tijdens de repetities ontvang je hierover meer informatie.

 

Wil je meer weten over de open repetitie of Het Kathedraalkoor, stuur dan gerust een berichtje naar: s.vansteenberge@dekathedraal.be

 

 

VANAF SEPTEMBER 2023

 

Vanaf september 2023 zal de werking van het koor worden voortgezet op woensdagen van 12.00 – 18.00 u.. Ook deze dagen worden gevuld met repetities, vocal coaching en individuele zanglessen. Het programma zal worden gekaderd in naschoolse opvang. Door je in te schrijven, blijf je op de hoogte van verdere ontwikkelingen! 😊

 

 

Zin(g) om mee te doen? Meld je dan aan via dit formulier - via hetkathedraalkoor@dekathedraal.be of +32(0)3 213 99 51.